Sat. May 30th, 2020

Houten tuinhuis

1 min read

Wil je meer informatie over tuinhuizen? Dan moet je weten dat WoodPro dé houten tuinhuis specialist is als het gaat om tuinhuis op maat kopen gaat tegen een aantrekkelijke prijs. WoodPro maakt alleen gebruik van hoge kwaliteit hout van druk geimpregneerd vuren, douglas of red cedar.

Ons vurenhout is van hoogwaardige kwaliteit. Het komt uit noordelijk gelegen landen met een koud klimaat. Door dit koude klimaat groeien de bomen langzamer. Hierdoor ontstaan fijnere jaarringen, wat zorgt voor een gelijkmatige en sterke structuur van het hout.

Groot assortiment in tuinhuizen

In ons grote assortiment leveren wij diverse typen blokhutten. Bijvoorbeeld het luxe hoektuinhuis waar u al zo lang van droomt, die praktische compacte blokhut voor de kleine tuin, die mooie blokhut met overkapping voor een loungehoek en alles daartussenin. Kies uit verschillende daktypes, zoals een piramide dak, zadeldak of een modern, plat dak, Ga voor een tuinhuis met een grote wanddikte voor die sfeervolle logeerplek, of kies een dunne wand als je de blokhut gebruikt als bergingsruimte.

De afwerking van het hout is geen onbelangrijk detail. Ook daarbij is er een uitgebreide keuze van geïmpregneerd vurenhout tot onbehandeld grenenhout. Door te kiezen voor een goede behandeling van het hout met impregneren en beitsen kunt u de levensduur van uw blokhut maximaliseren.

WoodPro biedt diverse topmerken blokhutten aan zoals Outdoor Life, Interflex, Tuindeco, en heeft ook een assortiment blokhutten en tuinhuizen van eigen huis, ontworpen en gemaakt met de expertise van de marktleider in tuin en buiten leven.

More Stories

2 min read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may have missed