Tue. Apr 7th, 2020

Bh’s kopen

1 min read

BH’s kopen? Hoe vind je de juiste bh? Vroeger toen mijn borsten nog een flinke omvang hadden, vond ik het altijd erg lastig om de juiste bh te vinden. Ik wilde altijd graag van die mooie en sexy bh’s dragen zoals die prachtige lingerie modellen, maar met mijn E cup borsten leken ze daarin meer op watermeloenen gehuld in kant, dan op die mooie stevige push-up borsten die ik op de billboards zag.

In mijn tas zat aan het einde van de dag gewoon weer een nieuwe stevige saaie zwarte minimizer met bandjes zo dik als de rupsbanden van een tank. Ze deden hun werk, zaten stevig en drukten mijn borsten plat tot anderhalf cupmaat kleiner, maar echt mooi of sexy was het zeker niet.

Na mijn borstverkleining die ik 3 jaar geleden heb laten uitvoeren, moest ik een aantal maanden sportbeha’s dragen om mijn borsten weer stevig te laten worden. Je zou denken dat ik niet kon wachten om naar de Ten Cate 1952 te rennen om de hele winkel met sexy bh’s leeg te kopen, maar in werkelijkheid heb ik tot een maand geleden nog die ziekenhuis sport dingen gedragen.

Heel raar eigenlijk als ik erover nadenk. De tijd is zo snel gegaan! Misschien was ik het gewoon even zat om bh’s te moeten dragen en was ik blij dat ik eindelijk eens iets luchtigers kon dragen?

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may have missed